قالب فارسی
نکته های وردپرس

غیرفعال کردن ذخیره خودکار در وردپرس

ذخیره خودکار در وردپرس یکی از ویژگی‌های است که به وبمستران کمک می‌کند تا در هنگام نوشتن پست جدید کپی‌های مختلفی را داشته باشند.

به صورت پیش فرض، ذخیره‌سازی در وردپرس هر 60 ثانیه یکبار انجام می‌شود و برای نویسندگان وب سایت بسیار مفید است چرا که به هر دلیلی از جمله: انقضاء کوکی‌ها، مشکلات مرورگر و crash شدن آن، قطع اینترنت، غیر عمدی رفتن به صفحه دیگر، خطاهای احتمالی وردپرس و … که باعث از دست رفتن اطلاعات می‌شود جلوگیری کند.

علاوه بر ذخیره‌سازی در دیتابیس، در نسخه‌های اخیر وردپرس، ویژگی ذخیره‌سازی خودکار محلی در مرورگر به شما کمک می‌کند تا در صورت قطع ناخواسته ارتباط شما با اینترنت (قطع برق) از اطلاعات شما کپی و بکاپی موجود باشد.

ولیکن ذخیره خودکار وردپرس به مرور حجم دیتابیس را بالا می‌برد و دیتابیس و جدول پست‌ها سنگین می‌شود و همانطور که می‌دانید سنگینی دیتابیس و اطلاعات زائد در آن باعث کند شدن سایت می‌شود.

هرچند این امکان در وردپرس یک امکان و ویژگی مفید به شمار می‌رود، شما می‌توانید با غیرفعال کردن ذخیره خودکار در وردپرس، حجم دیتابیس سایت خود را کاهش دهید و سرعت سایت خود را بالا ببرید.

در این آموزش با تنظیم و غیرفعال کردن ذخیره خودکار در وردپرس آشنا می‎‌شویم.

غیرفعال کردن ذخیره خودکار در وردپرس

به هاست خود وارد شوید و به پوشه public_html بروید و فایل wp-config.php را در حالت ویرایش باز کنید. کد زیر را در فایل wp-config.php وارد نمایید.

define('AUTOSAVE_INTERVAL', 300 ); // seconds
define('WP_POST_REVISIONS', false );

کد بالا ذخیره سازی خودکار را غیرفعال می‌کند و فاصله زمانی ذخیره‌سازی خودکار (autosave) را از 60 ثانیه به 300 ثانیه افزایش می‌دهد. بنابراین ذخیره سازی خودکار به جای هر دقیقه، به 5 دقیقه افزایش می‌دهد و حجم دیتابیس شما کاهش پیدا می‌کند.

همچنین بخوانید :  تغییر رمز ورود به وردپرس از طریق دیتابیس

کد فوق، نسخه‎‌های ذخیره شده قبلی را از دیتابیس پاک نمی‌کند. برای پاک کردن همه نسخه‌های قبلی به هاست خود مراجعه نمایید و وارد PHPMyAdmin وارد شوید و کد query SQL زیر را اجرا کنید.

DELETE FROM wp_posts WHERE post_type = "revision";

قبل از اجرای این کد حتما از دیتابیس خود بکاپ تهیه نمایید تا مشکلی برای سایت شما به وجود نیاید. کد فوق تمام نسخه‌های قبلی ذخیره شده در دیتابیس را پاک می‌کند و فضای دیتابیس شما را خالی و سبکتر می‌کند.

 

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن